De jonge ondernemers van Bag-it kwamen bij ons met een innovatief idee om je helm stijlvol, waterbestendig en diefstal veilig op te bergen in slechts tien seconden en zonder extra slot!
Voor Bag-It hebben we in samenwerking een prototype weten te realiseren van een tas, waar je scooterhelm veilig en droog in opgeborgen kan worden.

Voor beide partijen was het een interessante en fijne samenwerking. Voor ons om te werken met een ander materiaal dan leer en mee te denken hoe wij hun ontwerp praktisch konden verwerken in een tas. Bag-It heeft nieuwe kennis opgedaan over het maken en ontwerpen van tassen. Dit gaf hun belangrijke informatie voor wat betreft de productie, die de komende maanden gerealiseerd zal worden.

Over het uiteindelijke resultaat werden we allemaal heel blij en heeft Leer Atelier VLP een klein stempel achtergelaten in de vorm van een kleurig label ;-).
Met deze tas hebben zij de eerste prijs gewonnen als beste StartUp 2022 van de Hogeschool van Amsterdam. Ook hebben zij de prijs voor de beste promo video gewonnen.

Wij als Leer Atelier VLP zijn dan ook erg trots dat wij mee hebben mogen werken aan dit mooie product!

Helmtas
Bag-It-helmtas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *