Over Leer Atelier VLP

 

Leer Atelier VLP is een leeratelier met oog voor kwaliteit. Het leeratelier werd in 2017 opgericht door de huidige eigenaresse, Maureen Reijnders, al vanaf jonge leeftijd te vinden achter een oude Singer naaimachine. Ze startte het atelier oorspronkelijk in Velp, maar moest al snel verhuizen naar een grotere locatie. Nu is het atelier gevestigd in een prachtig pand aan de Industriestraat in Arnhem, omringd door andere creatieve bedrijven waar met vakmanschap aan een ambacht wordt gewerkt.

Vanuit Leer Atelier VLP verkopen we eigen leren tassen en accessoires onder ons label Made by Moor, maar we delen ons fijne, lichte leeratelier ook graag met andere liefhebbers. Dit doen we door middel van workshops en ons open atelier.

Made by Moor

In het Made by Moor assortiment vind je onder andere grote en kleine tassen, clutches, portemonnees, sleutelhangers en andere leren producten in de categorieën home & living en kitchen art. Daarnaast maken we op aanvraag ook andere items van leer. Onze producten zijn niet standaard online te koop in een webshop, maar worden aangeboden via onze Facebook– en Instagrampagina. Daarnaast hebben we een aantal fysieke verkooppunten door heel Nederland.

Ook hebben we nog enkele items in ons assortiment van ons voormalige gezamenlijke label Ips & Moor. Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks of benieuwd zijn naar de items, stuur ons dan gerust een bericht.

Workshops

Zelf aan de slag met leer, om bijvoorbeeld je eigen (kleine) tas, clutch of toilettas te maken? Een workshop is al te boeken vanaf €47,50 inclusief leer, koffie en thee. Leuk als moeder/dochter-, vriendinnen of zussenuitje, maar ook als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ervaring is niet nodig!

Open atelier

Heb je al (veel) ervaring met leerbewerking, maar geen plek of uitrusting om zelf aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom in ons open atelier. Om je eigen ideeën uit te voeren, tips en advies te vragen, kennis en ideeën uit te wisselen en meer. We delen ons atelier en het plezier in het vakgebied heel graag met anderen, dus neem gerust contact op als je hier een keer gebruik van wilt maken.

Ons atelier staat voor een ongedwongen sfeer waarin veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Van bezoekers horen we daarnaast vaak dat ze zich “als een kind in de snoepwinkel” voelen, met al die verschillende soorten leer in de schappen.

Zelf een keer Leer Atelier VLP ervaren? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We hopen je snel te zien in ons atelier in Arnhem!

Sfeerimpressie Leer Atelier VLP