Made by Moor – Handgemaakte leren tassen en accessoires

Made by Moor is in de zomer van 2019 in het leven geroepen door Leer Atelier VLP. Het atelier verkocht hiervoor al een tijd haar handgemaakte tassen en leren accessoires, maar nooit onder een eigen naam. Na ruim twee jaar besloot ik, “Moortje” voor familie, dat het tijd was om mijn unieke producten een eigen label te geven. Zo ontstond Made by Moor.

Al onze tassen en andere accessoires worden ontworpen en gemaakt door mijzelf, oprichter en eigenaresse van Leer Atelier VLP. In het Made by Moor assortiment vind je onder andere grote en kleine tassen, clutches, toilettassen, sleutelhangers en nog veel meer. De items zijn nu ook te koop in onze webshop en komen soms ook voorbij op onze Facebook– en Instagrampagina. Daarnaast hebben we fysieke verkooppunten door heel Nederland, waaronder natuurlijk ons eigen atelier in Arnhem. Kom gerust eens langs!

Heb je zelf een specifiek idee in je hoofd voor een leren product, of zoek je al tijden naar dat ene perfecte, maar onvindbare leren accessoire? We werken ook veel op bestelling, dus we denken graag eens met je mee. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een keer wilt kijken wat er mogelijk is.